Espai_Llavors_logo

Vols saber més sobre el projecte de l’Espai Llavors? Posa’t en contacte amb nosaltres a hola@espaillavors.cat

horari_gener_llavors

Activitats i tallers

A Espai Llavors volem crear comunitat, un punt de trobada i d’intercanvi on promoure vincles sòlids, un espai de calma i reflexió, però també de lluita i conscienciació a través dels llibres i activitats socials i culturals.

Si vols més informació sobre els nostres tallers i activitats escriu-nos a activitats@espaillavors.cat

activitats_llavors_maig2023
clubs_lectura_llavors_maig2023
trivial_llavors_maig2023
diversex-setembre

Fes-te sòcia de Llavors!

Omple aquest formulari per fes-te sòcia! Si vols saber més abans de decidir-te, vine a saludar-nos i t’ho expliquem o envia’ns un correu a hola@espaillavors.cat

Llavors vol ser un projecte obert i participatiu, és per això que a més de cooperativa de treball som també una cooperativa de sòcies consumidores i usuàries.

Volem ser la teva llibreria, però també el teu espai per aprendre, relaxar-te, conèixer les veïnes i proposar tot allò que et vingui de gust!

Estem convençudes que la unió fa la força i volem compartir amb vosaltres el dia a dia de l’espai i bastir una comunitat forta que enriqueixi el projecte i el faci viable econòmicament.

No volem deixar a ningú enrere, per això l’aportació inicial és de només 10 € i totes les sòcies tindreu els mateixos drets independentment de la quota mensual que pagueu.

Totes podreu participar amb veu i vot a l’assemblea anual, a les activitats i trobades exclusives per a sòcies i tindreu preferència per participar en la resta d’activitats i cursos, tant els gratuïts com els de pagament. A més, tindreu preus especials per a sòcies en algunes activitats i anirem afegint més sorpreses que decidirem entre totes!

A més, totes aquelles que contribuïu amb una quota mensual igual o superior a 12€, rebreu un llibre de regal pel vostre aniversari i gaudireu d’un 5% de descompte en les vostres compres (fins a 24 llibres o complements a l’any).

Com em puc fer sòcia?

Només has d’omplir el formulari o demanar-nos-el a la teva propera visita a Llavors si prefereixes omplir-ho en paper i fer el pagament de l’aportació inicial de 10€ (aquesta aportació és retornable si un dia decideixes deixar de ser sòcia de Llavors).